MUSIC


LIKE A LONELY WOLF

Sinner´s Soul julkaisi helmikuussa 2019 kymmenen omaa biisiä sisältävän albumin, Like A Lonely Wolf. Levyn biiseistä yhdeksän ovat Hannu ”Heavy” Tikkasen sävellyksiä ja sanoituksia, ja yksi kitaristi Kari Parviaisen instrumentaalisävellys. Kolmessa kappaleessa Sinner´s Soulia vahvistavat trumpetisti Perttu Laakso ja tenorisaksofonisti Ari Lemmetyinen.

Levy on kuunneltavissa Spotifyssa ja ostettavana digitaalisena iTunesissa. Fyysistä levyä myy Joensuun Levy-Eskot hintaan 10 euroa.

NÄYTEKAPPALEITA:


 

 

THAT’S WHY I LOVE THE BLUES

Sinner´s Soul julkaisi kesäkuussa 2017 omakustanteena neljän biisin EP-levyn, joka koostuu neljää eri genreä edustavista omista kappaleista.

Levyn avausbiisi On The Streets Of The Red Lights on psykedeelisillä sävyillä varustettu rockhenkinen kappale, levyn nimibiisi That´s Why I Love The Blues puolestaan hidas blues, I´m Fine And Back In Town edustaa nopeaa rhythm and bluesia, ja neljäs biisi Big Easy keinahtelee New Orleans -tyyppisen rytmin tahtiin.

I´m Fine And Back In Town on Tikkasen ja kitaristi Parviaisen yhteistuotantoa, kaikki muut kappaleet ovat Heavy Tikkasen sävellyksiä ja sanoituksia.

Levy on kuunneltavissa Spotifyssa ja ostettavana digitaalisena iTunesista. Fyysisenä levynä myy Joensuun Levy Eskot.

 

Näyte:

On The Street Of The Red Lights

That's Why I Love The Blues -EP:ltä

(MP3)